Wil je weer eens op een ouderwetse gokkast spelen, dan is Disco Club 3000 echt iets voor jou. De automaat doet je weer denken aan de tijden uit de kroeg. Onderaan de kast bevinden zich drie rollen. Met het gewonnen bedrag kan je op de bovenste drie rollen voor het grote geld spelen. Dit hoef je uiteraard niet te doen, want het is ook gewoon mogelijk om je geld binnen te halen. Deze speelautomaat is uiteraard ook voorzien van de hold knoppen. Heb je nou twee bellen gedraaid, zet deze dan vast. Zo kan je de grote prijs eventueel de volgende ronde nog winnen.

Fruitautomaat met symbolen

Club 3000 is voorzien van fruitsymbolen en heeft geen gekke bonusrondes en acties. Bepaal zelf je inzet en begin met spelen. Het is al mogelijk om te spelen vanaf 10 eurocent per draai. wil je direct boven spelen, dan betaal je vijftig cent per spin. Er zijn dan wel vijf winlijnen actief. Ben je nog niet overtuigd van het spelletje, dan kan je er ook voor kiezen om de Disco Club 3000 eerst een paar keer gratis uit te proberen. Je krijg tien euro oefengeld om alles uit te proberen. Probeer het daarna eens met echt geld.

Autoplay

De gokkast is voorzien van een autoplay knop. Hiermee zullen de rollen met de fruitsymbolen automatisch rond blijven draaien. Pas wanneer je het kaartje weer tussen de knop vandaan haalt stoppen de rollen met draaien. Start vandaag nog met het winnen van geld door op deze gokkast Club 3000 te spelen.