De Disco Club 3000 is een afgeleide van de oorspronkelijke Club 2000 gokkast. Wat is dan het verschil tussen deze twee spellen die je online kunt spelen?

dsico-club-2000-spel

Verschil

De gokkast club 2000 is een ‘ouderwets’ machine waarbij je veel geld kan winnen. Je vindt hier drie rollen die los van elkaar ronddraaien. Zoals je gewend bent van een oude kast zijn er veel fruitsymbolen aanwezig. Combinaties van twee of drie symbolen zorgen al voor een leuke prijs. De minimum inzet is 5 eurocent per spin en de maximum inzet kan oplopen tot 500 euro per draai. Hoe hoger je inzet, des te meer je uiteraard kan winnen.

Winst verdubbelaar

Bij Club 2000 gokkast is het mogelijk om het gewonnen bedrag te verdubbelen. Speel kop of munt om je winst te verdubbelen. Heb je het fout, dan ben je de winst kwijt. Je kan helemaal zelf bepalen of je voor deze optie wilt gaan. Denk je genoeg geld te hebben gewonnen, dan kan je proberen voor het grote geld te gaan. Speel op de bovenkant van de gokkast Club 2000 en win enorme geldprijzen.

oude-club-2000-kast

Als we kijken naar deze speelautomaat, dan komen we deze vooral nog tegen in een café. Maar ook op het internet wordt dit spel nog altijd gespeeld. Diverse online casino’s bieden dit spel aan en je zult zien dat er grote bedragen vallen te winnen. Als je de kast voor het eerst ziet, dan kan er een hoop op je afkomen. Het is daarom dan ook verstandig om de gokkast Club 2000 een paar keer gratis uit te proberen. Zo leer je de automaat goed kennen en weet je wat je te wachten staat.